Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sanning för mig själv då hoppet känns långt borta. Som nu.


Jag dricker för att det känns bättre då.

En liten.

Tre isbitar.

Rom upp till dit.

Just så ja.

Cola.

Åh, ja. Lite till.

Så ja.

Ta't lugnt!

Ja, ja!

En till! Samma procedur!




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-23 00:02



Bookmark and Share


    EMITSTI
Fantastiskt fångat! Inte lätt att skriva så lättsamt, varsamt, roligt och djupt om något som också är så allvarligt. Bokmärkes!
2008-08-23

  Carl Thomas
Skål!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson