tonårsflickans dramatiska skoltid"" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet att det inte egentligen är så här, och att hela den här texten är både barnslig och fjantig. Men den var riktigt kul att skriva. Om ni sen inte förstår det så handlar då denna text iaf om "tonårsflickans dramatiska skoltid"


Livet sett ur Ingens synvinkel. (Allt berättat och framfört till de ljuvliga tonerna av Ingens tugum

Hejsan allihopa

Liten paus för mer nervöst smaskande.
Harkel


Mitt namn är Ingen
I går träffade jag Någon

Börjar komma igång nu
Pratar på flytande


Någon tror att hon är en gud
För hon har blont, långt hår
och blåa ögon
och så har hon alla de "rätta" kläderna
I storlek XS så klart

Men hur som helst så började vi då i alla fall att prata

Ja, gott folk,
hör och häpna
Någon pratade faktiskt med MIG,
med Ingen!!
wow
Men innan ni blir allt för upphetsade kanske jag borde nämna att vi var ensamma,
utom både hör- och synhåll
från alla andra

Vi kom självklart in på det enkelriktade spår
som endast leder till en massa prat om Någon
det mesta då sagt av Någon själv!!

Som en Ingen är min roll stum
medan som "en av betydelse"
har Någon fått alla replikerna

Plötsligt utbrister Någon:
"och veeeet du vad??"

Detta, mina damer och herrar,
är en helt och hållet retorisk fråga
Någon förväntar sig inget svar
för inte har väl jag något vettigt att komma med?!
Inget av värde i alla fall.
Det jag vet är att himlen är blå i dag
och havet är lila
Marken är orange
och träden är rosa
Inget spelar någon roll
men allt är av stor betydelse.

"Alla har faktiskt sagt att jag ser uuuuunderbar ut
och har en bedooooorande personlighet!!"

Aha.
Denna mystiska mr. Alla har varit i farten nu igen
Honom skulle jag bra gärna vilja möta
Han finns överallt
SAMTIDIGT
och är tydligen allvetande

Alla verkar ju inte riktigt klok!!
En något läskig,
överansträngd person.
Som påminner lite om jultomten faktiskt
De enda riktiga skillnaderna är väl att Alla har ett mycket mer flexibelt och modernt utseende
Än jultomten
och att jag redan valt att tro på tomten,
men inte på Alla!!


Det var allt från mig,
Ingen Svensson,
i dag
För nått mer orkar jag inte berätta.

Men kanske nästa gång,
om det nu blir en sådan.

Ingen har nu återgått till att frenetiskt smaska på sitt tuggummi igen




Fri vers av Knasboll
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 01:23



Bookmark and Share


    Issand.
theheh, lite (elr ganska mycket) förvirrande, men rolig xD

du är bra på sånna här ju (: väääldigt braaa!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Knasboll