Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oralsex

 

med en titel som möjligtvis någon lockar
svassar så svärmar
av människors lust - den som pockar
jag ler jag bejakar och ser

här finner vi inom oss den längtan som finns
stundom i flock
i kanske erfarenheter vi har, vi minns
och längtan efter något mer..

oralt, analt eller rent stationärt missionärt
njutbar är skillnaden
ärligt utforskande eller rent ordinärt
i lögnen du dig kanske återser?

fördömanden göre sig för mig icke besvär
ett livsval såklart
för vi lever alltsom oftast som vi lär
men Violen, jag bara ler

för jag lever som jag gladeligen predikar
gör aldrig avkall
i möten där mannen av mig gladeligen tar
det som jag så gärna ger

så oralsex var titeln på denna saga
skriven i tanken
att när döden slutligen tar mig av daga
vi i en helt annan dimension

via munnar oss förser...

*ler*

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-23 04:02



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
He he*En titel som onekligen lockat
men få kommentarer plockat
precis som med sex o tätatätet
o porr som aldrig någon tittar på på nätet...

Dikten förmedlar en stark känsla av
lev medan ni lever o här är här o nu
"stationärt missionärt" kniper mest skrattpoäng...
så laaagom trist o urtråkigt;))
2008-08-23

  micke marin
Levnadsglad, självklar och glad, tjoho så bra.
Och raden
oralt, analt eller rent stationärt missionärt
det är poesi det..
å slutet.. puh!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol