Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden inom tullarna

Läs på mina läppar
Jag säger det här endast en gång
Stockholm kallar på er
Kom och ge oss ett besök
Tillsammans kan vi flyta under broarna
Under Slussen och Hornstull kan vi blöta ner våra byxbök
Har du betalat billjet behöver du inte ens betala någon trängsel skatt
eller ens tull

Det var ju tur det säger en
Ja, för Guds skull säger någon annan

Stockholm kallar på er
Staden inom tullarna …………

Ken Cassel
23/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 18:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En lyrisk lovsång till kungliga huvudstaden
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel