Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar mig inget

 

(med slutna ögon)

inväntar jag, omfamnar tar ödmjukt emot

ynnesten

 

din Gåva

 




Fri vers av Nattviol
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-23 22:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
När man inte förväntar sig något känns gåvan desto större. Den här kändes rofylld att läsa.
2008-08-24

  Lilla My* VIP
Vacker väntan att vänta**
Fin text!
2008-08-24

  Lena Krantz VIP
Det ÄR verkligen en ynnest att få en gåva...
2008-08-23

  Smurfan
Fin
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol