Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tackar för mig

 

det är slut med tvekandet.
slut med allt velande
diffust undrande

icke lyssnande

Outtalade önskningar

gäller Vilja nu.
Min vilja

har levt ett liv
fyllt med kärlek och vänskap
i gemenskap
åtaganden
vardag

gjort det jag skulle. borde. måste.
och ville. visst

gjort avkall
levt i anpassning
(som varje själ gör)

där vi försökt foga samman pusselbitar
från helt olika förpackningar.
motiv utan inbördes förankring

hopplöst. dödfött.

inte sant...

men
ingens fel. ingen att skuldbelägga alls
det är som det är.
fakta.

Nu

har steget tagits. ord blivit sagda. hårda
tårar fällda
andra möjligheter givits.

en livschans.
en Öppning

till var och en av Oss

som närt längtan efter fullkomlighet.

till oss Båda
som då
var

ett Vi

 

(i upplösning)

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-24 12:52



Bookmark and Share


  VITRIOL
Gick från TV:n som visade Matrix till denna skrivelse. Gillar dina ord mer. Och... Jag ska ta dem till mig då jag känner igen en hel del. Slut med outtalade önskningar... Dags att börja leva på riktigt. Yes. You are my Yoda.
2008-08-26

  micke marin
Som ett testamente typ
ett konstaterande
icke ändringsbart
det har redan skett
förklarat och klart
2008-08-25

  stella
Men då så. Finns inga tveksamheter i texten, bara att ta nästa steg. Ibland är resan dit lång, men nödvändig. :)
2008-08-24

  Lena Renman
Ett uppbrott på gott och ont. Ett avslut en sammanfattning innan dörren stängs. Gör ont att läsa


Lena
2008-08-24

  Lena Krantz VIP
Hmm

precis innan du gick

så läser jag denna dikt, som en begrundan över livets olika faser och skeenden!
2008-08-24

  Havanna
Bra!
2008-08-24

  Lejonhjärtas poesi
Känslosamt, vemodigt men också ett uppriktigt tack som känns genom raderna, vackert.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol