Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte skriva ett kärleksbrev men plötsligt så fanns en bild på ett par rosa rullskridskor där i huvudet... så det blev som det blev... har lite dålig fantasi idag...


brevmall för icke-kreativa psykopater



Kära -plats för namn-.

Kan du lämna tillbaka rullskridskorna någon gång i det närmaste året.
Du har ju fan redan haft dem i ett halvår... Du kan ju fan inte ens stå upp med dem på! Vad är det du gör med dem egentligen, leker radiobil? Det borde väl förvåna mig men jag känner dig... Hur störd kan man bli?
Du, det var ingen riktig fråga... sluta tänka på ur störd man kan bli...
När jag ändå har din uppmärksamhet...
Varför skickade du ett avhugget finger till mig, jag har inte haft en lugn stund med alla poliser här. Eller, jag kanske borde fråga varför du skickade ditt avhuggna finger... Och varför valde du långfingret? Du älskar ju att ge folk fingret... Vänta, var det det du gjorde? Gav du mig fingret via post?! Det är fan genialt... smärtsamt dock...

Jo, -plats för namn- har ringt igen. Jag sa att du låg på sjukhuset med obotlig aversion för -plats för namn-... -plats för namn- är inte särskilt smart, va? En vecka senare ringde -plats för namn- igen och sa att alla sjukhus hade sagt at du inte var där och att det inte fanns någonting som obotlig aversion för ett specifikt namn. -plats för namn- trodde det var en konspiration. ... t.o.m. för en treåring är din unge fan en idiot...

Nu har jag inget me att säga.
Kom ihåg rullskridskorna, vi måste ha dem när vi spelar in scenen där björne tar livet av snigel... med rosa rullskridskor på kommer förhoppningsvis björne bryta nacken av sig... lite kul liksom...

Kram och sånt
-plats för namn-




Övriga genrer av Jonny Larsen
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-23 22:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men här finns väl bara kreativa psykopater...?
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen