Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet och finnandet av de stora känslorna

Jag snurrar
runt
runt
i cirklar
likt en hund som
ska sova
känner
trampar
oroligt
söker det mest
bekväma
doftar
märker mitt revir
anar om känslan
är rätt

Och när jag
äntligen
finner min hörna
den varmaste punkten
snurrar jag in min
kropp
i trygghet
andas genast lugnare
och undrar
med min svans
indragen mot kroppen
varför jag förut
snurrade
runt
runt....




Fri vers av Havanna
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna