Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sov på golvet i hallen inatt.

Jag kan inte längta
mer efter dig
än så här

jag sov på golvet
i hallen
inatt
ville se ditt
ansikte
genast när du öppnar
dörren
Du tyckte jag var galen såklart

Jag hällde upp ditt
rakvatten
i en liten skål
hade det på bordet
när jag tittade på TV
ikväll
ville inte att din
doft
skulle avdunsta
lite mer för varje
minut
sekund
som du var borta
Du tyckte jag var galen såklart

Jag återupprepade
ditt namn
om och om igen
hela kvällen
smakade det
rullade det på tungan
gurglade hela din
underskrift
så att ljudet
uttalet
rundningarna
skulle sitta precis
rätt
i min mun
när du kom
Du tyckte jag var galen såklart



Jag kan inte längta
mer efter dig
än så här

Jag fällde upp
toalocket
lät pålägg och bröd
stå kvar på bordet
klämde till kaviartuben
fel fel fel
Tände en av dina cig
lät stå i askfatet
glödande
La ut din kläder
i soffan
uppifrån och ner
tröja kalsonger byxor strumpor
Tittade på boxning
hela kvällen
fast det var kärleksfilm
på andra kanalen
La min ena hand
över den andra
låtsades det var din


Du tyckte jag var galen såklart..






kanske bara lite galen..




galen i dig.




Fri vers av Havanna
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-24 18:17



Bookmark and Share


  lyckeli
S K Ö N A K Ä R L E K!!
2008-08-24

  Don Jorgé
Vackert skrivet. Känns väldigt ärlig.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna