Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan värld

Vill du komma nära mig? Jag vill att du ska vilja det. För det finns en vacker kraft som du frigör när du kommer tillräckligt nära. Jag vill att du gör det. Kom nära mig nu. Det är allt jag någonsin har velat säga till dig. Men ställ dig alldeles bredvid mig och jag tillintetgörs. Väck mina känslor med din andedräkt och jag existerar inte längre. Varför är det så? Kan du inte svara, så att du och jag kan bli två. Varför är det eviga motståndet din kropps skepnad inuti mig. En best som ockuperar mina känslor och jag är inget annat än förgjord. En starkare kraft har aldrig mött mina sinnen. Men ändå så flyter jag oföränderligt vidare efter att slagen mot mitt inre decimerat krafterna till obefintlig nivå. Tvingad. Jag lever i en död människas tillstånd och det underbaraste som når mig är nu av dödlig art. Din närhet. En slags strålning som förintar det sista som kvarstår av min kropp. Nu är jag inte längre en död människa. Ändå tvingas jag kvar i oändlighetens tillstånd. Med motståndet som enda sällskap. Med livet som sällskap. Allt i en annan verklighet än den du lever i. Ändå står du här alldeles bredvid mig.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 19:14



Bookmark and Share


    Silverbjer
Jag gillar djupet i den här. Mycket bra fångat!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP