Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I början är det enkelt. Bara lek och skoj, kärleken sprudlar och drömmarna finner inga gränser. Sen blir det allvarligt, man kan inte bara älska, man ska leva ihop också...


Du

Skyll det på mig bara
Gör precis som vanligt
Du är fast i dem gamla vanorna
Det är inte du, på riktigt

Vem var det som körde bort värmen, och skrämde iväg ljuset?
Vem var det som hugg din ved, men som blev driven ut ur huset?

Inga fler överraskningar.
Inga fler chanser.

Jag. Du. Vi.
Vad spelar det för roll?
Det är över nu.
Måste så förbli.
Ska inte kännas så här.
Vi gick ihop men nu är jag förbi.
Vill inte vara en del av din värld, orkar inte längre ha dig bredvid.

Du kan skylla allt på mig.
Jag kommer ändå inte finnas till.




Fri vers av Totimomo
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 12:32



Bookmark and Share


  Pot Pourri
ställningstagande - känns genomtänkt.
avis på naturliga rim. det är en konst att klara. lite som föregående säger jag: gillar tonen av lätt bitter touch! ändå med mjukt förnuft som mildrar och gör saken enkelt att förstå. fin balans i denna. sånt gillar vi :P slutet är mångtydigt och lämnar en på en myrtuvas osäkra gung. sånt gillas ännu mer hehe. splendid om vardagsallvarligheter :)
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo