Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är läget med din lemonadnäsa?

Hey baby

hur är läget med
ditt smultronleende

hur mås det med
din lemonadnäsa

hur hänger det med
dina vindruvsöron


Hey baby

hur diggar du läget
om jag inandas dig

persika

hur diggar du läget
om jag smakar din essens

vattenmelon
lubenitza


Hey baby

*blink blink*

hur skulle du gilla
att vara mitt alldeles
egna
lilla bär




hur skulle du gilla
om jag doppade
min näsa
i din ..






..fruksallad??!!




Fri vers av Havanna
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna