Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaskross


Kanske är din sång
lite sorgsnare än min

dina tårar
lite våtare

dina sömmar
lite trasigare

ett brustet hjärta
mer
eller mindre
gör ingen skillnad längre

sprickor finns ju överallt




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
There is a crack, a crack in everything.
That´s how the light gets in.
2008-08-25

    Bellissima
Ja, livet härdar, (och det är för jävligt)! Bra dikt!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh