Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrevet du aldrig skriver

Kiki

I dina ögon
ser jag alltid
ljuset
som reflekterar
hjärtan på
filmdukens
casablanca

I dina läppar
ser jag alltid
liljor
som blommar
likt vårens
första andetag
smaken
av söta
smultron
dröjer sig kvar
på min tunga

I dina händer
ser jag alltid
framtiden
blixtra
för näthinnan
livslinjen
flyter ut i
evigheten
med mig

I dina bröst
ser jag böljande
hav
av längtan
som vågor
sköljer över
mitt ansikte
som vågor
rullar in i mitt
begär

I ditt ansikte
ser jag
barnens
skratt
eka
som av kärlek
griper mitt
hjärta
i hamn
som springer
ikapp
min livslust

I din mage
ser jag
famnar
famnas
öppna ängar
som mina
händer
alltid vill nudda
över
varje grästrå
smeka sakta


Kiki

I din kärlek
ser jag krokusar
knoppas
tulpaner
blomma ut
i praktfulla
färger
som bara gör dig
rättvisa

och jag är biet som
jagar dig
till oändlighetens
slut
jag är biet
som älskar
din saft
som tränger din honung

Du är alltid
min blomma
i vårens första
blommande
äng








Älskar dig för alltid!


/Din man




Fri vers av Havanna
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna