Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rödbenan - en trevlig men nervös bekantskap vid många stränder


Rödbena. Två dikter om samma tema


1.

Rödbena
Enbent
Sten

2.

Rödbena – enbent – på sten
Tänker på – ingenting alls
Insekter svirrar
Svalorna irrar
i sommarens vildaste vals




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 557 gånger
Publicerad 2008-08-29 12:50



Bookmark and Share


    papillon
Mmm - den här gillar jag, luktar myr lång väg. För mig balanserar dock för evigt den nervöst lagda rödbenan på en uppstickande gammal grå hässjestör....
2008-09-02

  Jessica Ebbesson
Ett tema som bjuder på riktig sommarkänsla, nu när hösten är i antågande.
2008-08-29

  vera gade VIP
Härligt att stå enbent och tanklös i centrum för sommarens eufor!!!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP