Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första ord till Y

Hur kan jag beskriva kärleken?
Var ska jag börja?
Din hand som stryker min kind när jag sover.
Och som gör att jag saknar dig minuten efter du gått.
Dina armar som passar perfekt runt min kropp.
Och som får mig att vilja hålla om dig tills vi blir en.
Eller är det den tröstande omtanken?
Det betryggande ömsesidiga beroendet?
Är det vetskapen om att Du tar min hand när jag sträcker ut den?
Livet som vi formar tillsammans.
Var började vi?
Och hur skulle vi nånsin kunna sluta?




Fri vers av emilou
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou