Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde ord till Y

Din hand
På min skuldra efter tjugo minuters spänd tystnad
Klockan är kvart över ett på natten
Jag sover inte utan den
Minuterna tar små, små steg längs med min ryggrad
krafsar
Som om de försöker riva hål och ta sig in
Eller helt enkelt
Vill se mig mista min självbehärskning
Som jag så stolt har glasat in
och som är min styrka
Eller?

Känner du samma trippande, skövlande tassar som jag?

Ikväll är du starkast
och trotsar stolthetens förrädiska omfamning
Din hand
På min skuldra




Fri vers av emilou
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-08-29 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou