Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit


tårarna fuktar mina kinder
glädjen är oerhörd
livsbejakande
ler mina strålande ögon
rakt in i dina -
ögon fyllda av skratt
fyllda av glädjefull kärlek

lekfullt omfamnar vi
hud mot hud
möts våra känslor

som bomull smeker de
våra kroppar
ömt
varsamt

stilla faller mina tårar

nu är det vår tur
vår tur att älska
vår tur att våga älska
nära - våga tro - våga förlåta
stort och mycket

tilltro i en kaotisk omvärld

åter i livets nära
föreningen

tillit
tilltro i vår egen evighet

allt gick så fort
tiden

tillit
tilltro till vår egen verklighet

ny längtan
annorlunda
men ändå så nära

evig längtan
eviga drömmar






Fri vers av KristinaE
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-07-24 11:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt otroligt bra!Varm!Mysig!Det borde ha funnits många kommentarer här...synd att dom inte tog sig tid..dom missade en underbar dikt...
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE