Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänd dig inte om..

 

se framåt!

eller blunda       Om. du. vill.

och njut. känn min närvaro. het.
så Nära

här.

bakom dig
strax intill dig. Din värme

fingrandes på dina bröstvårtor. Styva
njuter av din bröstkorgs.
behåring

mage
..

 

resten.

 

 

 

 

 

 

ordnar. Jag...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-29 23:31



Bookmark and Share


    Noomi
mmm.. så sensuellt,
lekande lockande..
bara blundar och njuter...
2008-08-31

  Lena Krantz VIP
Det är jag övertygad om att du gör...

Sensuellt värre detta!
2008-08-30

    Erika H
mjukt
sensuellt
lockande
vackert

smeker sinnet

mm....
2008-08-30

    Herr Ångest
Dina ord är hetare än din bild....
2008-08-30

  Elin Katten Lo VIP
Ho ho ho

Fan vad rappt.

I like it

tåtally!
2008-08-30

  Bjarne Nordbö
Lätt som en plätt.
2008-08-29

  Per Teofilusson
texten och din nya porträttbild ihop, sitter som två människor kan sitta ihop
2008-08-29

  micke marin
puuh! hett hett hett
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol