Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett rike bortom bergen i Andari, bortom Rhûn i Midgård. Del Ett. Del två kommer imorgon. (de östligaste delarna av kartan är mitt eget ihopknåp)


Menchdraga Yatta - den mörke Numenoreanens rike

Menchdraga Yatta,
din fruktansvärda best,
Menchdraga Yatta,
Med svärd dragna till häst,
Menchdraga Yatta,
med drömmar vävda i svart,
Menchdraga Yatta,
i döden mot dig i hast!

* * * * *

"Herumor, Herumor!
Minns du nu mitt namn!
Ty, det var jag, som tog ditt liv,
här i stridens larm!"
"Med svärdet höjt, ja svärdet höjt,
står jag så här och nu,
och väntar min belöning,
om det är över nu!"

* * * * *




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-08-30 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson