Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt enkelt så...


Ikväll blev jag glad...

... för hon kom hit,

satte sig ned...

...och log...

...mot mej...

Ikväll blev jag glad.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 01:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
så enkelt, så mycket bekräftelse och detta leende som är nog...
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson