Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förrän förlust

inget




Fri vers av AektaBlond
Läst 131 gånger
Publicerad 2008-08-30 14:39



Bookmark and Share


  LassO
För lust är väl innan, den egentliga lusten, som för-rätt, typ
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond