Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

litenheten i tillvarons flytande mörker


kvart i tolv
ännu en lördagskväll dör
stillsamt, långsamt
utan vare sig skrik
eller skratt

söndagsmorgonen väntar
då natten har gått på semester
tillbaka i november
lagom till tröttheten

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen