Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt står skrivet i stjärnorna




Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-08-31 02:00



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
och även somt annat gubevars, det är litt förädiska di där ordspråken, tar bara ett ur mängden;

*bränt barn skyr elden*

stämmer det på er andra?
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond