Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ah vafan det här päronet smakar sushi


seriöst, idiotjävel

vad har du gjort i sommar då?
typ ingenting.
softat? chillat?
NEJ din fitta




Prosa av Magneta Myll
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-09-01 15:45



Bookmark and Share


  Rude Billy
:D jag blev glad... är det fel?
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll