Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristus

Jag vet inte om jag tror på dig,
jag vet inte om du nånsin sett mig,
jag vet inte om du finns,
jag vet knappt om jag finns.

Men tvivlet är, som jag hört,
nästan lika viktigt som tron.

Så vi finns kanske bägge,
i olika världar,
bortom tid och rum,
där sinnena möts till slut...

...kanske då hoppet kommit tillbaka
och allt inte känns mörkt och hopplöst...

...eller som en gammal man sa till mig en gång;
"Utan kärlek är man ingenting..."

Själv vet jag inte.

H. Svensson 010908




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-01 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson