Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyarna

Jag vill sitta på en plats ovan molnen

och vänta,

ja, vänta på dej...

Jag vill sitta på en plats ovan molnen

och längta,

ja, längta efter dej...

Men du vet,

ja, du vet,

att jag älskar dej,

att jag älskar dej...





Fri vers av Henrik Svensson
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson