Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid augusti 2004


För tidigt...

Länge hade vi vandrat på jorden,
tyckte vi...
Länge hade vi trätt an vägen,
trodde vi...
Länge hade musiken rungat i lokalen,
kände vi...
Men likväl var vi alla dödliga,
och du försvann...

...och när det väl skedde...

...skedde det allt för tidigt...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson