Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan lura vemsomhelst


Tror du att jag är en dåre
En galning
En utan skrupler
En fåne
En som inte följer några regler
Tror du det så tror du fel
Kan du inte se att jag bara står här och låtsas vara en tuffing
En som försöker att hålla färgen genom att se lite brysk ut
samtidigt som jag ler

Självklart så gör du det
säger någon
Du kan lura vemsomhelst för du ser faktiskt ut som en liten
galning …

Ken Cassel
2/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-02 14:42



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Du är säkert nån helt annan än på det där fotot hehe....utmärkt utstyrsel!
2008-09-02

  halmstrå
...på fotot ser du ut som en pojke som förvånat blivit man....
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel