Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


Jag saknar att säga orden

Jag saknar att säga orden
Mina läppar har inte fått smaka dessa tre på flera år

Jag behöver säga dom till någon

nu

Är detta tiden jag skulle ha
för att kunna säga dessa ord till mig själv

Öva på om ja kan hitta
deras sanning och tyngd

för att överleva om du tog dom med dig
...från mig

dessa tre små
men samtidigt så stora

ord

betyder det mer
än
närhet

Jag har övat
till varma själar nära mig

Men det är över dig
du hettande själ
som jag vill lägga dom

jag vill att du ska bränna orden
gång på gång
så att jag får chansen att säga dom igen

jag vill säga dom till dig
du svalkande själ
medan du speglar dem
tillbaka
till mig
i din spegelblanka yta av tårar
tårar av lycka
för att du hörde dom

från mig

Jag älskar dig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia