Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna

Ligger på sängen

och iakttar vägguret

på andra sidan rummet.

Timmarna går...

Timmarna i mitt liv...

Timmarna till min död...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson