Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dammet lagt sig

Det är inte förrän dammet lagt sig
man kan se vad som fortfarande står

Och det handlar inte längre
om att göra rätt, göra fel

det handar bara om
att göra

göra om

lära.








Fri vers av Roger Magnusson
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-05 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson