Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormors medicinskåp leder till färgglada tanter

Jag åt allt jag kom åt i mormors medicinskåp
Innan fikabordets besittande, hög
Mormor, grön, röd, pasta till ögon

"Får jag dricka mitt kaffe ur din navel?"
"Bättre än julafton" besvarade jag färgglada mormor

Liggandes naken på golvet
Mormor blev en spindel
Svart, enbart svart

En färg är alla andra färger
Utom just den, den blir den färget när ljuset reflektera

"Nu äter jag dig för alla bingolotter utan vinst som du har sålt till mig"
"Bättre än min födelsedag, tant spindel"

Uppvaknande i morfars kläder
Uppvaknande i morfars säng
"Tack herr enögda morfar"

"Vi syns imorgon"

Mormors medicinskåp




Fri vers av Skäl till själ
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ