Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett födelsedagspaket utan kort, nästan som en nitlott med vinst på dubbelskrapet






Sockerpiller


Jag fyller mitt liv med vakuum
kastar sten i stenhus

liksom fastnar, däremellaningenstans



jagar känslor upp i
snödrivor av eld
gråter allt annat än tårar



Jag brukar finna dina ord under sängen
så jag gömmer oss bakom
solen, och
bakom molnen och
bakom varje andetag

sådärvislutarandas




/du,
gräset doftar bara
nostalgi
när du inte sitter
här bredvid/






Jag ska spika fast
solstrålar på min tapet

så att jag vet
att du vet
vart jag finns









liksom när du ångrat dig, och så













Övriga genrer av *Camilla*
Läst 500 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-06 20:08



Bookmark and Share


  Miss Mod
Du skriver så levande lustfyllt, gillar det verkligen.
2009-11-13

    ej medlem längre
Du skriver väldigt, väldigt bra.
En fungerande helhet ang upplägg och innehåll som ger avtryck.
2009-11-01

  Lovesick
du är helt underbar camilla,
på att skriva med för den delen<3
jag blir helt tom av dina texter, det vet du
helt sjukt bara, stum
2008-10-05

  Frederick
sjukt mycket känsla här. GRYMT!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*