Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen,men trött på dig.

Jag är ledsen
men jag är så jävla
trött
på dig

trött
trött

förlåt
vet
det är inte rättvist
av mig

men måste du
tjata
om ert jävla
hus
hela tiden
som ni renoverar
och renoverar
och får mer fint
fint
för var dag som går
när du vet
hur dåligt
vi har det just nu

skulle oxå vilja
ha ett fint
hus
snart iallafall

måste du prata
och prata
om att
oj,nu har du gått
under
10000 kr gränsen
på kontot
nu känner du dig
fattig
fattig
när du vet
hur vårat konto
nästan alltid står
tomt
nuförtiden.

skulle oxå vilja ha
en buffert
snart iallafall

Måste du babbla
babbla
så jävla
mycket
om allt och alla
och om allt
jag säger till dig
fast jag inte vill att
andra ska veta
som när jag var gravid
första gången
och jag inte ens
fick berätta
för våra
arbetskamrater själv
det hade du redan gjort
tack förresten!

skulle gärna vilja
kunna lita på dig
snart iallafall



jag är ledsen
men jag är

jävla trött
trött
på dig
just nu

det är kanske inte
så rättvist




men det är det mycket som inte är




Fri vers av Havanna
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-07 17:09



Bookmark and Share


  dopehat
tror nästan det skulle vara rättvist om du var lite arg, inget kan ändå nånsin vara rätt från alla håll. bra text, jag flöt liksom med.
2008-09-07

  lyckeli
Ryt ifrån vettja! Får han/hon ta emot! Livet är ju som sagt inte alltid rättvisst!!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna