Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronhjärtan har aldrig varit så goda

Vilda hästar
med glansig
päls
och fria hjärtan
springer
genom min
kropp
och aldrig
förr
har väl
rosor
varit så vackra

Skrattande
totala
galningar
med dåd i
blick
rotar genom
mitt
inre
efter mer
mer
att hämta
och aldrig
förr
har väl
smultronhjärtan
varit så goda

små vita
möss
med pirriga
ben
och rädsla som
sporr
tassar
över mina
stämband
och aldrig
förr
har väl
bio
varit så underhållande

citrongula
fjärilar
med svarta
ränder
och snabba
vingar
flyger
runt i mitt
huvud
och
aldrig förr
har väl
mina hjärtslag
slagit så snabbt
aldrig förr
har himlen
tett sig så
himelskt blå



aldrig
förr
har väl
livet
varit så färgat
klarrött..




..som med dig





Fri vers av Havanna
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-08 16:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
ljuvligt fullt av liv ...härligt bildspråk
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna