Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshandtag är väl för härliga

Jag läste i
tidningen
igår
att mina höfter
har blivit
köttigare
min mage
blivit
mjukare
och mina
kärlekshandtag
blivit
betydligt
mycket mer
lätthanterliga

jag hade ingen
aning
vilket
förstasidesstoff
lixom
nyhetens nyhet

jag sparade
en löpsedel
här hemma
så jag inte
skulle glömma
så jag kunde
titta på
L Ö P sedeln
när jag löptränar
på evighetsbandet

Jag anade inte
detta
hur kunde
det hände
så ledsamt
lixom
och tårarna
rullar
ibland
för kilona som
aldrig
vill gå sin väg
jag vill säga hejdå
goodbye
ciao
dovidjenja
synd
vi ses
aldrig
mer
men det är nog
ristat
i sten
hoppet
är nog ute
för mig

är detta tacken
för alla barn jag
kämpat ut?!

Jag har ingen
använding
av det nya
fläskigare jag
vet inte var
jag ska göra hän
det
var jag ska stoppa
in det
hur det ska få
plats
blev så överasskad
chockad


Jag hade ju ingen
aning
lixom


läste det i tidningen
igår




Fri vers av Havanna
Läst 378 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-08 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jovisst står det i tidningen,
här me´,
om hur vi blir allt feeetare och fetare,
som små gödgrisar hela bunten
minsann... *ler ändå*
En humortext som fick mig att le
2008-09-29

  LassO
jadu "stårmycket i tidningen" men kanske är det dess bästa uppgift, att fungera som tändare när man ska elda... ;=)
2008-09-24

    eva m h
Ja hördu, vad gör man med en sådan nyhet!!!
2008-09-13

  Malin Magnusson
Tycker bara du ska älska dig själv mer efter denna text. Du är en kvinna med rätt till dina kärlekshandtag...för vem gillar inte dom?!?!?!
Få inte etablisemanget att med sina stora tummar trycka ner ännu en själ i hysterins avgrund.

Det var en lysande text med glimten i ögat, trots sitt faktiskt allvarlliga innehåll. Briljant! Många känner nog igen sig.

Må väl!
2008-09-09

  noname_realmind
Stay-up... hold-up... push-up...

Eller bara - relax and let go!
Love yourself no matter what!! ;))
2008-09-08

  lyckeli
Sköna du! Detta är högre makters sätt att visa omvärlden att vi burit o fött barn. Som ett slags diplom. Så egentligen borde vi gå rakare i ryggen med kärlekshantag, och inte som du o jag mota dom med träning. Lixom.
2008-09-08

  Blåbäret
underbart...låt oss leva livet med töjbar resår runt midjan...:D
2008-09-08

  Trädflickan
Skrattar gott. Lixom..
2008-09-08

  leika
jag skrattade, det är härligt med kärlekshandtag!!
2008-09-08

  leika
jag skrattade, det är härligt med kärlekshandtag!!
2008-09-08

  Bjarne Nordbö
Underhållande läsning.
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna