Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigaretter,alkohol och beatles från din mun

när jag skriver mina favoritord
i handen svettas jag
för orden är så varma
behöver dom för jag fryser
så kall när de tynar bort

svettas i min hand sa du
aldrig blivit så avtänd

ska bara blunda
låta det flöda
med solglasögon i natten
för ditt hjärta bländar mig
i dubbelt mörker

lägg ditt huvud i min famn
aldrig blivit så avtänd

suddar ut de stora bokstäverna
skäl till en själ, underbart glad i parentes
påminner om när vi låg
och kollade på stjärnorna
och låg med varandra

knulla mig sa du
aldrig blivit så avtänd

försökte igår, på dagen, utomhus
bland folk, då blygheten ömmar
lyssna på låten som spelades på begravningen
there is a light that never goes out
jag bytte låt och svalde alla tårarna

köpte dig, ta mig hårt
aldrig blivit så avtänd



cigaretter
alkohol
beatles

sa hon, inte du
aldrig blivit så tänd








Fri vers av Skäl till själ
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-10 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ