Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Random

When we leave our
fate to technology

we embarrass our
evolution and ability

to act in a genuinly
random and creative
manner

JoHo, 2007-11-26




Fri vers av joho
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-09-11 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joho
joho