Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara nörd och samtala med någon som har aspergers

det rinner över mig
som kaffedarret
när jag druckit så mycket kaffe
som man dricker

när man hittat någon
som är lika nördigt intresserad
av samma nördiga sak som jag
och kaffet är den enda ursäkten

man har för att fortsätta
sitt nörderi
och ensamheten
som rinner över
insikten

om hur mycket tid man måste kasta bort
för att kunna föra samtalet
som orsakade överkonsumtionen av kaffe
som orsakade kaffedarret




Fri vers av Isak Gyllenstjert
Läst 602 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-11 16:44



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Kul dikt...vi är nog alla nördar fast på olika sätt.
att tillåta sig detta är en fröjd och ett sätt att
förlåta sig själv. INGEN är perfekt
2008-09-12

  halmstrå
Fint hopkommet men eftersom jag är nörd vad gäller ord så stör jag mig på att du skriver asberger när det heter asperger - löjlig detalj kanske men.... tja, är man nörd så är man.
2008-09-12

  jokerdam
jamen bra på nåt vis, för det där darret känner jag igen mig i
2008-09-11

    Nattviol
oavsett HUR människor möts..
NÄR de finner något gemensamt
så bleknar allt runtomkring!

nördar eller inte - det finns en
sådan energi i dessa möten
att det är förståeligt om
kaffekonsumtionen överstiger
ens normala gräns!

like it!
2008-09-11

  Maria Zena Viklund
haha kan inte annat än skratta åt zoegasyndromet, bra skrivet här!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Isak Gyllenstjert
Isak Gyllenstjert