Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseénde

Jag verkar
ha fått
tunnelseénde
när det gäller
dig

ja
jag vet ju
att du är
en underbar
man
som skulle göra
allt
för mig
gör redan
allt möjligt
för mig
och
att du älskar
mig
över allt
annat
tycker att
jag är den
vackraste
kvinnan
som finns
(hör och häpna)

ja
jag vet
att du aldrig
beklagar
dig över
körkortet
som jag aldrig
tar
eller
över mitt
negativa
tänkande
som ofta
besudlar
vardagen

jag behöver
nog
se dig
i en vidare
vinkel
kanske
lite på håll
till och med
genom
en annas
ögon


för jag ser bara
alla cigaretter
du röker
alla blöjor
du inte byter
all tid
du inte ägnar
åt oss

jag ser bara
de arga
elaka
ögon
de trötta
och tomma
orden
de goda
och välmenande
gärningarna
du inte gör
för oss


ja

Jag verkar
ha fått
tunnelseénde


för jag vet ju
att du
egentligen
är
en underbar man.




Fri vers av Havanna
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna