försöker igen.. med förhoppning om att denna nu stannar i det slutna mörka rummet!
(finns även publicerad på Darkside)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker igen.. med förhoppning om att denna nu stannar i det slutna mörka rummet!
(finns även publicerad på Darkside)



underGiven dig

 

kommer till sans
i en sekund av insikt

ser mig själv som från sidan
ser min egen valda utsatthet
ser hur skört naken jag är
iklädd enbart mina svarta stay-ups
som du lät vara kvar

när du betvingade mig
när du klädde av mig
när du band mig

jag känner
de svarta repen
de hårda knutarna runt min upphetsade kropp

jag känner
piskans metodiska snärtar
på mina rödskimrande skinkor
på mina hårda bröstvårtor
mellan mina särade lår
mot min våta fitta

jag känner
hur repen stramar
mellan de hala svullna blygdläpparna
så fort jag sträcker lite på mitt huvud

jag känner
med hela kroppen smärtan
känner dina medvetna fingertoppar
som nyper mina bröstvårtor ömma

försvinner åter in i mig själv
men ändå
hela tiden så uppmärksam
på ditt nästa drag
på din vilja

jag njuter av din blick

njuter av det sanslösa jag utsätter mig för
njuter av din självklara dominans
njuter av kopplet runt min hals
av ditt fasta grepp

jag njuter fullständigt av min undergivenhet

när du tar fram din hårda kuk bakom mig
när du lägger ditt ollon i mina bakbundna händer
vibrerar hela min kropp av chocken
av kukens värme i mina händer
av det plötsliga i handlingen
och jag stönar högt

jag ramlar nästan ihop

men du stramar upp mig
med kopplet runt min hals
håller mig bestämt på plats
låter mig bakbunden känna din hårda kuk
låter mig fingra känna smeka ditt lena ollon
låter kuken sakta reta min stjärtskåra

och du fortsätter under tystnad
att mellan tumme och pekfinger
tvinna mina styva bröstvårtor
tills jag nästan skriker av smärtan

vänder du på mig
tvingar ner mig på knä
och knullar hårt min mun

med din hårda grova kuk
med båda dina händer runt mitt huvud
med ett fast grepp runt mitt hår

munknullar du mig

och jag gapar så villigt
jag låter dig knulla mig
jag låter dig tränga längre in
jag låter dig bottna i mitt svalg tills jag kväljs

då drar du ut kuken
du låter mig andas lite
du låter mig slicka all rinnande saliv runt mina läppar
du låter mig glansigt möta din blick

innan du med fasthet
och med total dominant självklarhet
återigen för in kuken i min längtande mun

och munknullar mig sanslös

jag har aldrig varit kåtare

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 18:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tack för att jag får titta in i ditt rum.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol