Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Inkarasilas.


krossade glas

jag ber inte, tiden
finns inte längre
mina ögon har färgats av bläck
och blodådrorna i handen
kan inte en enda spåkvinna läsa

jag är på flykt, från den jag varit,
den jag är eller den
jag kommer bli
här finns ingen ro
bara frågor och inga tillfredsställande svar

leendena kommer inte längre
dem försvinner ut i vattnet
där jag försöker sudda ut alla bevis
på svaghet
för här finns lejon och leoparder
som iakttar, om ett pulsslag
är jag deras lätta byte

så vad jag än gör, och
hur jag än gör det
kommer jag inte kunna göra fel

jag har gjort alla fel
man någonsin kan göra




Övriga genrer av Simmerskan
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 18:11



Bookmark and Share


  aol
som sagt till slut är ändå det praktiska opraktiskt
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan