Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kliché men det är kanske sån vi är


det tar 1 timme & 21 minuter ifrån botkyrka

utan dig finns tiden & du gör det
du sitter i mitt fönster och röker
jag står bredvid eller
sitter

du sover hudnära med tungt
huvud och jag
jag andas ord mot din panna
försiktigt för att inte väcka
dig
men du följer så lätt
varje rörelse som dröm




Fri vers av kaptenen
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen