Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden av värmen

Mina fötter
frysar
av saknad
efter din famn
att få vila
och värma
sig varma i

mina händer
skakar
av frossa
av saknad
efter dina
kinder
att få
knyta
trycka
gnugga
sig
varma på

Mina bröst
knottrar
sig kalla
av saknad
efter din
mun
att få
smakas
nafsas
slickas
sig varma vid

mina höfter
kyls ner
av saknad
efter
din kropp
att tyngas
kvävas
njutas
sig varmare av

mitt hjärta
isar
av saknad
efter
ditt trygga
stadiga
lugna
väsen
att
hålla
omfamna
krama
hårt
sig
varmare
och
varmare
av




Fri vers av Havanna
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 22:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
så kan det kännas när halva sängen är tom...om så bara för en natt...lustfyllt i sin ensamhets längtan
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna