Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker inte!

Det räcker inte

att du stoppar

in

din kuk

då och då

och

tror

att jag är nöjd

med det

HA!!


Det räcker

inte

på långa vägar






du får


fan



anstränga dig


lite



använd


ditt huvud









nej



inte DET huvudet!!!!




Fri vers av Havanna
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 22:22



Bookmark and Share


  Blåbäret
I LIKE! Här slog du huvudet på spiken...:)
2008-09-14

  Malin Magnusson
slå huvudet på spiken så får vi se om han fattar

om inte annat får han nog vänta ett bra tag med att använda det
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna