Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi någon på jobbet som är lite speciell. Som aldrig riktigt kommer in i gruppen. En liten skål för dem så här en fredagskväll, er tid kommer den med (Var självkritiska bara så löser sig det mesta).


Han den där

Nyfriserad.
Nydresserad.

Vem lyder han under nu..?

Han valsar in med ett konjakglas i sin hand.
I skyddet av ett par mörka solglasögon,
Skrattar vi alla åt hans skämt med blodad tand.

Hur kommer det sig att allt som är tragiskt blir roligt,
och det som är roligt blir hemskt efter ett tag..?
Vad tycker du, eller är det bara jag?

Varför är allt tvärtom?
Varför är det vi mot dem?
Äsch, spelar ingen roll.
Inget tränger igenom.
Ingen ser det där inne.
Bakom.




Fri vers av Totimomo
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo