Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går bara inte

Det går väl inte
för fan
att älska dig
mer
mer
böna inte
om mer
jag ligger
redan
vid dina fötter
och slickar mina
ömma
sår
av bitterljuva
blinkningar
från
ögon som
aldrig
ger mer
mer
än det
jag precis
förtjänar

det går inte
hör du
går inte
att
ge dig
mer
mer
av mig själv
och mina
katakomber
till
kärleksförklaringar
ta
ta
vad du får
det jag ger
vad du
kan
vad jag
orkar
klämma
fram

Det går bara inte
att gräva
djupare
ner
i hålet
som måste
fyllas
snart
snart
måste
fyllas
till bredden
med regnet
som kysst
dina kinder
gång

gång
det går inte
alls
att nå
dit upp
dit mina
tankar
vandrat
om natten
drömt
väna drömmar
om händer
dina
som oljat
mitt sköte
att öppna
sina portar
til himlens
kraft

det går bara inte
för fan
att ge dig mer
ta vad du får
det jag ger
det går inte mer


älska mig bara
för fan




Fri vers av Havanna
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna