Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter har blivit mamma och jag mormor


Första skriket

Mot mitt bröst
lätt tyngd
i vila

vid min hals
mjuk hud
mot min

i mitt hjärta
en utfyllnad
av dig

från det första
ögonblick
i nakenstudie
en doft så primär
kampens födelse




Fri vers av Rosen VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-13 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis! Vad fint skrivet, vilken fin gåva till ditt barnbarn.
2008-09-17

    snöö
Jag vet precis hur du känner! Det är underbart. Med vackra ord har du fångat känslan.
2008-09-14

  Trädflickan
Så fantastiskt vackert.
2008-09-14

  prinscess VIP
vackert
2008-09-13

  aol
unerbart
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP