Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stereotyper,javisst.

Jag
och min gumma
alldeles
ensamma
hemma

vi bakar
(mest jag)
goda
goda
chokladmuffins
jag
älskar att baka
för att
det är så gott
att ha nåt
gott
hemma
när man känner
sig sugen
hon
älskar att baka
för att
det är så gott
att smaka smeten
som blir kvar
när kakorna
gräddas

Hon
är ett stort
leénde
jag
njuter
av att se
bara henne
brukar skymmas
av stora starka
gapiga
armbågar
jag
har radion
på hög volym
det spritter
i kroppen
hon
älskar att
vara
med bara mig
så bara hennes
armar
kan krama mig

Pappa
tog
spöna
och drog
med mina
grabbar
ja,mina grabbar
för de
är mammas
pojkar
verkligen
glad
att de umgås
och ser
hans glada
lugna jag
oxå
inte bara trötta
arga
lättirriterade pappa



och plötsligt
inser jag
klyschan

killarna
går och fiskar
maskulint
maskulint

flickorna
stannar
i köket
bakar kakor
men så gulligt då


Så väldigt
stereotypt






men vem bryr sig

jag ser min
gumma
som för första gången





fan vad hon vuxit sen sist!!!




Fri vers av Havanna
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 15:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
låter härligt...skit i alla olika stereotyper, bara njut...vi ska inte tillåta oss att knöka in oss i olika beteenden och fack hela tiden...låt oss bara njuta av att se barnen och vara med dem...
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna